lördag 19 maj 2012

Svenska Dagbladet gör något vettigt.

SVD ska inleda ett liveexperiment där de ska testa hur mycket BPA vi konsumerar. Tyvärr kommer det endast att handla om BPA och inte alla andra hormonstörande ämnen som DDT, PCB, DEHP och tributyltenn som leder till sterilitet.

Läget är så alarmerande nu att det är frågan om det kan bli en epidemi av sterila (egentligen friska) människor som inte kommer att kunna ha barn i en snar framtid. Observera även hur eliten samtidigt försöker introducera konstgjorda spermier.

I fjoll slog Naturskyddsföreningen larm om vilken enorm skillnad man hade märkt på sperman mellan friska män födda på början av 80-talet och friska män födda på slutet av 80-talet. Och inget tyder på att den trenden ändrar sig, tvärtom verkar det bara bli värre om man går in på 90-talet.

Hotet från massinvandringen känns plötsligt nästan betydelselös. Kom ihåg att det här var något som UNESCO tidigt skrivit om och som Club of Rome öppet förespråkar.

Steriliseringen av svenskarna. Uppgifter från Naturskyddsföreningen. 


SVD:s liveexperiment.

6 kommentarer:

 1. Helt klart är att Storfinansen är ute för att öka sina förmögenheter och struntar i hur mycket de skadar sina medmänniskor. De anställda i företagen reagerar nog mot ägarna om det är skadligt för allmänheten. Visserligen finns ett absolut beroendeförhållande men när det gäller miljögifter drabbar de oss alla. Många är engagerade i miljöfrågor. Det finns mycket arbete att utföra men jag tycker inte vi behöver vara skräckslagna inför framtiden.

  Du skulle ha glädje av bloggen "Rädda Sverige.nu"

  SvaraRadera
  Svar
  1. "Rädda Sverige.nu" är en bra blogg.

   Dock en varning att inte falla i globalisternas fälla. Det här handlar inte om "storfinanser", eller "förmögenheter".

   Det här handlar om miljörörelsens blinda tro på att det finns "för många människor". Det är idag inte miljövänligt att ha barn. Deras mål är en befolkningsreduktion. Och de har lyckats föra fram detta genom en konstgjord gräsrotsrörelse sedan 60-talet.

   Radera
 2. Fast ni vill ju inte föda barn så...
  Hade ni fött massor med barn så hade de inte heller kunnat prata om något behov av massinvandring.

  Vidare så hade ni kunnat gör så som Bibeln säger:
  Psalms 127:3 Lo, children are an heritage of the LORD: and the fruit of the womb is his reward.
  Psalms 127:4 As arrows are in the hand of a mighty man; so are children of the youth.
  Psalms 127:5 Happy is the man that hath his quiver full of them: they shall not be ashamed, but they shall speak with the enemies in the gate.

  muslimerna hade inte kommit längre än till porten och i porten blivit bortkörda. Men ni valde att inte föda några barn och lät fienden föda många barn istället.

  Så nu står ni här utnumrerade och era ledare är förrädare som sålts med sitt egna guld då ni handlade av fienden.

  Påminner om Israel när de var korkade nog och började handla med filistéerna, slutade med att filistéerna var de som slipade Israels vapen... ni kan ju gissa resten om ni inte orkar läsa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu handlar det här inte bara om att föda barn per se, utan kapaciteten att göra det.

   Radera
  2. Men min poäng var att folk inte ens försöker för de "vill inte sätta barn till denna värld" och därmed besegrar de sig själva. Vidare så är det konstigt att tredje världen folk lyckas föda så pass mycket barn trots undermålig sperma, vi snackar sönderavlade då man gift sig med systrar, bröder och kusiner, vissa av de går ju t.o.m. på alla fyra för att skaffat barn för nära.

   Underskatta inte heller Gud, de här mupparna kan försöka sitt avfolkande hur mycket de vill, detta är inget hinder för Gud, bara föda barn det. De som ska dö de kommer dö, och de som håller på med sådant här är redan packeterade för helvetet, märkta och klara. Ju mer de håller på ju värre blir de för de själva.

   2 Timothy 3:13 But evil men and seducers shall wax worse and worse, deceiving, and being deceived.

   Därav being deceived, på samma sätt som muslimer, katoliker, fariséer och andra kreatur tror att de gör Gud en tjänst av att mörda folk som oss:

   John 16:2 They shall put you out of the synagogues: yea, the time cometh, that whosoever killeth you will think that he doeth God service.
   John 16:3 And these things will they do unto you, because they have not known the Father, nor me.

   som sagt föd fler barn, Gud har inte sagt åt er att sluta ännu.

   Som han sa till Adam och Eva:
   Genesis 1:28 And God blessed them, and God said unto them, Be fruitful, and multiply, and replenish the earth, and subdue it: and have dominion over the fish of the sea, and over the fowl of the air, and over every living thing that moveth upon the earth.

   och till Noah:
   Genesis 9:1 And God blessed Noah and his sons, and said unto them, Be fruitful, and multiply, and replenish the earth.

   replenish är för övrigt Victoriansk engelska för att fylla något inte återfylla något som det betyder numera.

   hade rätt folk fött fler barn så hade Satan haft mycket större problem än han har just nu. Nu är det istället världen getter (som felaktigt kallas sheeple, då de inte är får utan just getter) som föder massor med barn.

   Och glöm inte att be mot dessa fienders agendor be att Gud räddar de som kan räddas. Be, be och be lite till.

   Du vet väl att du kan be båda på knä, på mage, på rygg, när du står, när du åker, när du sitter, när du promenerar, när du springer osv.

   Radera
  3. Det är självklart viktigt att uppmärksamma vad världens härskare har för planer för oss vanliga.

   Ännu så länge kan vi göra rätt mycket för att skapa en bra framtid.

   Radera