måndag 16 april 2012

RMS Titanic - 1900-talets 11:e september.

RMS Titanic. 
RMS Titanics undergång fyller 100 år. Och det kan egentligen betraktas som 1900-talets 9/11 på grund av så många anledningar. Det finns mycket mer till den här historien än det som de etablerade historieskrivningar och media från då tid och nu tid medvetet valt att bortse ifrån. Anledningen till katastroffen finns dold i det synliga. 

Men innan vi tar oss fram till vad som hände. Måste man gå ytterliggare längre tillbaka i tiden. Och ni kommer att förstå att händelsen var planerad under en längre period tillbaka i tiden. 

USA hade varit mycket problematisk för eliten under 1800-talet, även om de lyckades få sitt inflytande och skada nationen i vissa avseenden. Men det var egentligen det enda landet som de inte hade full kontroll över även om sina agenter varit på plats under en längre period. 

Benjamin Guggenheim. 
Nu hade de stora planer. Bankelitens mål är och har alltid varit att införa internationell kommunism så att de skulle kunna konsolidera makten. Men för att lyckas med det behövde de konspirera fram ett stort krig, ett "krig för att avsluta alla krig". Och samtidigt få USA på fall genom att införa ett centralbankssystem, så som det redan rådde i övriga världen. Att ha ett centralbankssystem var bland de viktigaste punkterna i Karl Marxs Kommunistiska Manifest

Men i början av 1900-talet kunde bankmaffian inte lansera sina planer på ett världskrig och att tvinga fram ett centralbankssystem i USA. Motståndet var för stark. Inte bland allmänheten som egentligen inte visste något om bankirernas planer, utan av väldigt förmögna individer, med mycket inflytande i både Europa och i Nord Amerika. 

Isador Strauss. 
År 1910 möttes ledande figurer för konspirationen i Jekyll Island, en liten ö, bara en bit ifrån kusten till delstaten Georgia. Bland deltagarna fanns (politikern) senatorn Nelson Aldrich, från the National City Bank of New York (idag Citybank), (bankiren) Frank Valderclipp, (bankiren och filantropen) Henry Davidson, (politisk tjänsteman) Charles Norton, (bankiren och vänsterekonomen) Benjamin Strong och (storbankiren) Paul Warburg. De hade alla förbindelser till större bankklaner som JP Morgan, Rockefeller och Rothschild. 

Det var på Jekyll Island som planerna för ett centralbankssystem för USA kunde planeras och skrivas upp. Aldrich skulle agera i senaten för ett centralbankssystem, Norton skulle även han agera politiskt, Strong skulle förespråka dess policy, alla hade sin roll i det hela. De hade även Woodrow Wilson som skolades progressivt redan i sin tid vid universitetet. (Det är viktigt att komma ihåg att Wilson skulle bli den förste amerikanske presidenten som skulle envist kalla USA för en democrati! Detta trots att USA aldrig varit en demokrati utan snarare en konstitutionell republik!) Men för att kunna lyckas med det och för att även kunna orsaka ett stort världskrig skulle de behöva röja undan främst tre av (då) världens rikaste män! 

John Jacob Astor IV. 
Dessa var Benjamin Guggenheim, Isador Strauss och John Jacob Astor IV. Planerna på att röja undan dessa tre var redan då i full gång. JP Morgan hade redan köpt upp White Star Line genom International Mercantile Marine Co. (IMM) efter hot mot ägaren Bruce Ismay 1902. Och 1907 hade man redan börjat planera bygget av RMS Titanic. Ismay fick mycket press på sig från JP Morgan att ha Titanic gjord på rätt sätt för att slå konkurrenten Cunard Line och atrahera världens rikaste män. 

Benjamin Guggenheim var en rik företagare med många kontakter både inom USA och Frankrike. Han kunde med sitt inflytande och kunskap om konspirationen lätt kunnat avvärja försöken till att konspirera fram första världskriget. Isa Strauss var aktiv inom amerikansk politik, hade företag baserade i England och hade goda kontakter med sitt ursprungliga hemland Tyskland. Hans inflytande skulle ha varit avgörande för att sätta stopp för the Federal Reserve system, alltså centralbankssystemet som eliten ville ha. John Jacob Astor IV var en företagare och en författare bland annat. Han hade även goda kontakter inom militären i USA sedan spansk-amerikanska kriget. Inflytandet där var också av stor betydelse för att sätta stopp för eliternas planer.

Francis Browne. 
De tre rika anti-NWO männen övertygades att ta RMS Titanic för att ta sig över Atlanten 1912. Och i april bordade de Titanic i Southhampton. En annan individ som också bordade Titanic i Southhampton var en irländsk präst vid namn Francis Browne. Browne var dock inte vilken präst som helst. Han var jesuiternas topp general på Irland med direkt kontakt till jesuiternas högste general i Vatikanen, Franz Xavier Wernz. Ombord gick han igenom den jesuitiska eden med kaptenen Edward Smith, och förklarde för honom hur han skulle göra i norra Atlanten. Kaptenen Edward Smith hade stor erfarenhet av att segla över norra Atlanten. I själva verket skulle han medvetet se till att skeppet sjönk och i enlighet med eden han svurit med jesuitprästen skulle även han dö med den.

Browne umgicks en del med folket ombord. Men han hade fått en special uppgift. Fader Browne var nämligen en fotograf. Hans uppgift på Titanic var att se till att världens tre rikaste män var ombord. Han tog bilder på dem för att försäkra eliten om att de tre huvud offren var där de skulle vara. Titanics sista stopp, innan man skulle ta sig över Atlanten, var den lilla irländska hamnstaden Queenstown. Där hoppade Browne av skeppet och fick vinka farväl till de intet ont anande folket ombord. Vem skulle egentligen misstänka att Skökan från Babylon, Rom, den katolska kyrkan, skulle vara de som låg bakom ett attentat där en överväldigande majoritet av passagerarna var katoliker?

Franz Xavier Wernz. 
Fader Francis Browne publicerade och tjänade in en hel del pengar för de bilder han hade. De sista bilderna på så många som dog på Titanic. I "Titanic album of Father Browne" kan man än idag se de bilder han publicerade.

Med Guggenheim, Stauss och Astor ur vägen kunde eliten äntligen få till sitt Federal Reserve system. Något som felaktigt kallas för en privat bank. Den korrekta benämningen är ett kvasi-statlig bank. 1913 drev man igenom Federal Reserve Act med hjälp av den illuministiske presidenten Woodrow Wilson och samtidigt dessutom lade grunden till det som skulle bli det första världskriget. Nu med USA under deras kontroll kunde de inleda det riktiga arbetet fram mot det de själva kallar en Ny Världsordning.

Det vi kan lära oss från den här verkliga historien är att den här kampen inte handlar om en kamp mellan fattiga och rika, så som många inom till exempel OWS-rörelsen eller som FN-lakejen Sjöstedt så gärna vill att du ska tro. Tvärtom avskyr eliten frimarknads kapitalism, och ser konkurrensen som en dödlig synd! De avskyr de rika mycket mer än de fattiga, och lägger större krafter för att försöka kontrollera dem än andra. 2008-2009 skedde det en serie "självmord" av tyska mångmiljardärer. Detta strax innan USA-kraschen och euro-krisen drog igång. Det visar på elitens enorma förakt mot rika och framgångsrika företagare som producerat sin rikedom på egen hand och som hotar deras monopol system.

Övriga källor: 


The Creature from Jekyll Island, G. Edward Griffin. 


Vatican Assassins, Eric Jon Phelps. 


För mer info och citat besök länken


SVD1, SVD2, SR1, H*ran, SR2, DN1, SR3, SR4, DN2, SR5, Exp

3 kommentarer:

 1. Det är så rätt att valboskapet förstår inte vad "free trade" och "free market" egentligen betyder. Kollektivister sitter på första bänkraden, som alltid. Också, ordet "demokrati" gör att jag mår illa mer ofta nu än förr. Det har t ex använts i senaste massmord i M-Ö och mer lär komma. Folket har somnat för gott och/eller är helt bedövade med empativaccinet. Vi, i väst alltså, står för barbari och mörker numer.
  Såg flera Titanic program i National Geographic TV med ett enda budskap; case closed. Precis som med 911 berördes endast tekniska frågor kring hålfastighet, hur den bröts mitt itu och hur den sjönk. Intressant men vilseledande.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej hela världen är rutten och fallen, ansvarsbefria inte hedningarna i tredje världen, de är lika hemska som dessa demokrater.

   1 John 5:19 And we know that we are of God, and the whole world lieth in wickedness.

   Och demokrati har alltid varit skit:
   “It had been observed that a pure democracy if it were practicable would be the most perfect government. Experience had proved that no position is more false than this. The ancient democracies in which the people themselves deliberated never possessed one good feature of government. Their very character was tyranny; their figure deformity.”
   Alexander Hamilton June 21, 1788

   “The adoption of Democracy as a form of Government by all European nations is fatal to good Government, to liberty, to law and order, to respect for authority, and to religion, and must eventually produce a state of chaos from which a new world tyranny will arise.”
   Duke of Northumberland 1931

   “I have long been convinced that institutions purely democratic must, sooner or later, destroy liberty or civilization, or both.”
   Thomas Babington Macaulay

   “Democracy forever teases us with the contrast between its ideals and its realities, between its heroic possibilities and its sorry achievements.
   Agnes Repplier

   "Democracies have ever been spectacles of turbulence and contention; have ever been found incompatible with personal security or the rights of property; and have in general been as short in their lives as they have been violent in their deaths."
   James Madison

   "A Democracy cannot exist as a permanent form of government. It can only exist until the voters discover they can vote themselves largess out of the treasury with the result that democracies always collapse over a loose fiscal policy, always to be followed by a dictatorship."
   Alexander F. Tyler

   "Liberty has never lasted long in a democracy, nor has it ever ended in anything better than despotism."
   Fisher Ames

   "Democracy never lasts long. It soon wastes itself, exhausts and murders itself. There never was a democracy yet that did not commit suicide."
   Samuel Adams

   "The best argument against democracy is a five minute talk with the average voter."
   Winston Churchill

   Radera
 2. Nej det handlar om Gud vs. Satan.

  Där Satan är nöten som startade krig mot Gud, det är ju universums största misstag någonsin.

  Allt det här andra är bara spel för galleriet, banker och allt annat tjafs, allt handlar om det stora spelet om vilka som Satan får med sig till sitt egna straff.

  Läs Job, där har vi en intressant konversation mellan Gud och Satan, där Satan gråter om att Gud skyddar Job och det är därför Job prisar Gud osv.
  http://ebible.org/bible/kjv/JOB01.htm

  ett jävla gnällande är det iaf på att Job har fått så mycket av Gud, yada yada så Satan vill ju då bevis att det är tack vare de materiella välsignelserna som Job är på Guds sida och inte på Satans sida.

  Gud låter Satan få lite "fördelar" så att det endast blir de som verkligen älskar Gud som kommer rätt, därav har vi alla dessa muslimer, katoliker, lutheraner, buddhister, hinduer osv. som inte älskar Gud med sina av Satan inspirerade religioner (som när man tittar närmare på de bara är olika varianter på den Babyloniska Mysteriereligionen eller som man läsa här: http://accordingtothescriptures.org/doctrine/cainandabel.html )

  Det är ju där vi har den här striden, Satan är ju körd redan han har förlorat, han förlorade slaget på Golgatha för runt 1980 år sedan, nu handlar det bara om för honom att få med sig så mycket folk som möjligt i fördärvet. Därav alla hans religioner och hans ideologier, och hans bankmän, kommunister, nazister, ateister, liberaler, libertarianer, socialdemokrater osv. osv.

  Som man brukar säga Misery loves Company, och Satan är den mest miserabla av alla skapade varelser om man tänker efter.
  Startat krig mot sin Skapare och i sin vrede och raseri för att han antagligen är klart medveten om vilken dundertabbe han gjort tar ut det på de som Gud älskar allra mest, människorna.
  Han kan ju inte göra ett jota mot Gud, han kan däremot göra massor mot människorna. Därav har vi sjuka djävulska system som socialism, islam osv. som gör det Satan vill, dvs. utplånar människor.

  Man ska inte glömma bort att alla dessa förlorade människor inspireras av Satan och hans änglar, tittar vi på dessa förlorade människor när de föds så är de inte så här direkt de behöver ju en knuff eller ett flertal knuffar i den riktning de vill att de ska gå i.

  Falsk profeten Muhammad var ju livrädd att han blivit besatt av en demon (vilket han blev, det är uppenbart från hans agerande) men hans äckliga fru katoliken what's her name, försäkrade att han inte var det och han "verkligen var en profet" trots att alla profeter innan dess alla varit av Israel och inte av Ishmael (bara där avslöjades Muhammad som en falsk profet, då endast folk ut Israels träd kan bli profeter, de ur Ishmaels träd kan inte bli profeter).  Michael Hoggard är ute med en nya intressant WVB:
  The Serpent and the Egg
  http://blip.tv/watchmanvideo/watchman-video-broadcast-04-15-12-the-serpent-and-the-egg-6089127

  SvaraRadera